diumenge, 7 de juny del 2015

GUERRA FERDA

Hola!! com esteu? tenia el blog una mica abandonat.. ja que si no ens manen publicar-hi no hi penso...

Aquest temps que no hi he escrit, hem fet molta feina. Hem estat estudiant la guerra freda. Va ser una guerra curta, però es van fer un anys força intensos per la gent que la va viure. Van haver molts enfrontaments entre el bloc occidental i el bloc comunista, tenien els pensaments molt diferents i per això s’enforataven. El problema que tenien era que cada vegada es volien superar mes l’un amb l’altre.. i això no acabava, simplement causava més problemes i discussions.

El bloc occidental (EEUU) defensava un sistema polític democràtic, una economia capitalista i una ideologia liberal, al contrari del bloc comunista (URSS), on aquest defensava un sistema polític totalitari, una economia planificada i una ideologia marxista.
Pel fet de tenir pensaments tan diferents es feien la vida impossible l’un amb l’altre.. l’únic que feien era posar en perill la vida de les persones que hi vivien. És van gastar molts diners en construir armes, això va comportar una cursa d’armaments, és a dir, “lluitaven” per a veure qui tenia l’armament més potent.
En el meu punt de vista, és una cosa força seria, ja que tenir conflictes per tenir pensaments diferents.. tothom te la seva opinió i el seu punt de vista de les coses, no per aquest fet s’han de fer mal els uns amb els altres... hi ha moltes maneres d’aclarir les coses, no creant armaments més forts o fen un mur perquè la gent no és pugui veure, simplement per tenir pensaments antagònics.

Sort, que amb el temps van veure que la cosa no aniria massa lluny amb el comportament que tenien, i van decidir cedir.















  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada