dimecres, 14 de gener de 2015

PRIMERA GUERRA MUNDIAL

Bon any nou a tothom, espero que hagueu començat amb bon peu l'any.

Després de haver tingut una mica abandonat aquest blog, avui explicaré tot el que hem fet a la classe d'història fins al dia d'avui.

Bé, ja hem començat la Primera Guerra Mundial, la vam començar a treballar de la següent manera, primer de tot vam fer una simulació, el qual era un joc on havíem de decidir entre unes opcions per veure si realment haguéssim fet el mateix que Kàiser Alemany, era qui prenia les decisions aleshores. Anava per percentatge, com més alt era el numero del percentatge més t'assemblaves a ell, en el sentit d'actuar al moment de la Primera Guerra Mundial. El meu percentatge va ser de un seixanta per cent no anava massa mala encaminada, però a lo millor era molt estricta ja que ell només mirava per ell i pels seus, i jo en aquest cas sóc diferent hagués portat la cosa d'una altra manera. Aquest joc us el recomano, és troba a la pàgina "iacare" i quan ets dins de la pàgina busques la primera guerra mundial i ja és troba.

La segona activitat que vam fer va ser una d'un còmic, també el vam treure del mateix lloc que el joc. Aquesta activitat consistia en analitzar les vinyetes, explicar que es veia i tots els detalls que és veien. Aquests activitat personalment em va agradar, perquè analitzar un còmic tan a fons i sencer no ho havia fet mai, ho vaig trobar força entretingut. A més a més, si estàs allà analitzant-lo veus moltíssimes coses que si només el llegeixes no veuries.

La meva opinió sobre aquesta activitat és bona, m'ha agradat treballar de diferenta manera respecte la de les altres vegades. Ha estat més entretingut.

Si mai voleu estudiar la Primera Guerra Mundial us recomano aquestes activitats.Ens veiem a la pròxima publicació!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada